Lida Boonstra

In februari 2012 heb ik de website van de WSK gemaakt om de Werk- en Steungroep Kleuteronderwijs een hart onder de riem te steken. Vanaf dat moment ben ik lid van de kerngroep.


WSK-kleuteronderwijs

Vanuit de kerngroep verzorg ik het content beheer van de website van de Werk- / Steungroep Kleuteronderwijs, de ledenadministratie en de administratie van de WSK-inspiratiedagen.
Social Media van de WSK-kleuteronderwijs.nl hoort hier natuurlijk ook bij.

facebook  facebook WSK Kleuteronderwijs

en de facebookgroep een kleuter is geen schoolkind . wskkleuteronderwijs

twitter#kleuteronderwys

KLOSkennis

Samen met Erica Ritzema verzorg ik de website KLOSkennis.nl
Hier kunnen leerkrachten en andere belangstellenden alles (terug-)vinden over informatie over de (oude) KLOS-opleiding. Ook zijn op deze website veel ideeën te vinden voor activiteiten in de kleutergroepen, zoals kringspel, kleuterthema’s en over de ontwikkeling van de kleuter.

facebook kloskennis

facebook facebookgroep Jullie zijn de KLOS .

Onze Kleuterklas

De website onzekleuterklas.nl  is ontstaan omdat andere oud-leerkrachten hun kennis en ervaringen willen delen. Op deze website vind je veel leuke tips die direct ingezet kunnen worden in je kleutergroep. Elke kleuterleerkracht kan hier informatie terugvinden over lesgeven in het kleuteronderwijs.

facebook onze kleuterklas

facebook facebookgroep onze kleuterklas

 

In het basisonderwijs ben ik werkzaam als vervangster voor alle groepen (1-8) bij 8 basisscholen in Bergeijk. Daarnaast verzorg ik onlinelessen Nederlands aan kinderen die in het buitenland wonen en graag Nederlandse les willen volgen.

Als auteur schreef ik aantal boeken over het gebruik van de iPad – XL gids iPad voor senioren (Pearson) en Ontdek Microsoft Office op de iPad (Van Duuren Media) en ‘Ipad voor de leerkracht’ (BIXweb).

Ook verzorg ik voor diverse bedrijven en verenigingen het content beheer van hun website en social media (BIXweb).

 

Als ik je ergens mee kan helpen: website, social media, drukwerk of onderwijsgerelateerde zaken, neem dan contact met me op.

Lida Boonstra

lidaboonstra@wsk-kleuteronderwijs.nl
of bel 085-0041418 (Ben ik afwezig? Spreek een boodschap in en ik bel je terug!)

 

facebook facebook juf Lida
facebook facebook BIXedu 
facebook 
facebook BIXweb   

2015-09-01-linkedin-lida-30x31Linkedin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *